Då visas A star is born på utomhusbio – del av Live at Heart

En populär sommaraktivitet är att se film utomhus. I parker, på torg, badstränder med mera samlas sommarsverige för att se film tillsammans. Har du inte sett film under stjärnorna än så är det hög tid för det. Under Live at Heart kommer filmen A star is born att visas på utomhusbio. Preliminärt datum är satt till den 6 september, enligt Swedish Film.

Redan lördagen den 27 juli visas filmen Sameblod i Slottsparken, det som en del i OpenArt.

– Vi har haft ett högt tryck på beställningar av film utomhus i sommar, vilket är jätteroligt. Det är så härligt att filmer får leva kvar efter de har gått på bio och att de då visas i en ny miljö som kan ge ytterligare en känsla till filmen. De populäraste filmerna i år är A star is born och Mamma Mia: here we go again, två musikaliska filmer som går hem hos alla. – Jenny Wallheimer, filmkonsulent på Swedish Film.

I många länder anordnas utomhusvisningar året om. I Sverige är det på sommaren som aktiviteten verkligen går att avnjutas, så det gäller att passa på. Augusti är en bra månad för att se film ute kvällstid då det är lite mörkare, vilket skapar en riktigt mysig filmkänsla.

källa: Swedish Film/foto: officiell affisch A star is born