Gruvmiddag avslutar Katrinelunds Gastro Natur

Efter fyra utsålda Gastro Natur är det nu dags för Katrinelund att bjuda in till den tredje och sista omgången – middag i Limstensgruvorna i Lekebergs kommun. Med kocken Roger Hjälm i spetsen har det lagats och serverats lokalt förankrad mat på olika spännande platser i naturen.

-De två första omgångarna var fantastiska, men att laga mat i en gruva är verkligen något helt nytt. Alla sittningarna har varit med en 12-rätters meny, med mat lagad av fantastiska råvaror. Förutom min passion för matlagning, älskar jag naturen och det är i naturen som alla våra fantastiska råvaror finns. När satsningen är slut kommer Gastro Natur utan tvekan ha varit årets restaurangupplevelse, säger Roger Hjälm.

Kockarna Roger Hjälm och Robert Lindhagen från Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog tar restaurangupplevelsen till naturen och tillfredsställer på så sätt alla sinnen. Roger medverkade förra året som kock i Sommar med Ernst på TV4. Evenemanget görs för andra året i rad och hittills har det varit en stor framgång. De första två omgångarna var fullsatta och även middagen i gruvan är fullbokad.

källa/ foto: Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog/ Per Knutsson

,