Robert och Richard på Edekyl & Värme AB är Årets företagare

I dag korades Årets Företagare i Örebro län 2019. Landshövding Maria Larsson och Företagarnas regionchef Hanna Jonasson delade ut priset till Robert och Richard Björk på Edekyl & Värme AB

Motiveringen lyder;

”Som ledstjärna för Årets Företagare i Örebro län 2019 finns ett flitigt bi i kombination med en evighetssymbol och en stark företagskultur. Visionen är att lämna efter sig en värld som vi kan vara stolta över. Med fokus på hållbarhet såväl för miljö, personal och socialt engagemang drar de sitt strå till stacken och skapar samtidigt en attraktionskraft för såväl kunder, leverantörer och kompetenta medarbetare.

Med värdeorden engagemang, drivkraft och hållbart resultat har Årets Företagare under 14 år utvecklat verksamheten från ett litet lokalt företag till ett av Mellansveriges ledande i sin bransch. Ett lönsamt tillväxtföretag som sedan 2005 gått från en omsättning på 7 mkr till över 130 mkr och med en kraftig ökning av antalet anställda.

Det är med stolthet och glädje som vi härmed utser företagarna, entreprenörerna och bröderna Robert och Richard Björk, Edekyl & Värme AB till Årets Företagare Örebro län 2019”

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 11 oktober i Stockholm.

källa/ foto: Företagarna Örebro län