De sänder radio live från Live at Heart

Cashbox Magazine Canada öppnade under Midem sin nya radiokanal Cashbox Radio. Nu kommer de till Live at Heart i Örebro och de kommer öppna upp med 12 timmar långt radio program där all musik på Live at Heart presenteras. Deras motto är “Radio as it used to be” och spelar mycket ny musik därför blir det perfekt att presentera Live at Heart som är en showcase-festival för att upptäcka ny musik.

– Jag brukar alltid säga, någon måste spela en hitsingel först. Jag vill att Cashbox Radio ska vara den stationen som gör det säger Sandy Graham, stationschef.

– Det är jättekul att nu kunna presentera Live at Heart i ett radioprogram. Spotify och Youtube listor i all ära, här blir det presentationer och mer personligt. Dessutom är det online, så hela världen kan lyssna säger Peter Åstedt som är en av presentatörerna som jobbar både med Live at Heart och Discover Sensation.

Programmet sänds flera gånger under Live at Heart 4 till 7 September på: