Pär Johansson är ny regionchef för TNG

Rekryterings- och bemanningsföretaget TNG har utsett Pär Johansson till ny regionchef i Örebro. Han efterträder tidigare regionchef Maria Tedsjö, som efter sju år bestämt sig för att på konsultbasis ta uppdrag för TNG.

Pär har arbetat tillsammans med Maria sedan TNG öppnade sitt Örebrokontor för drygt sju år sedan. Han har framför allt fokuserat på TNG Tech – ett affärsområde inriktat på vetenskaplig rekrytering och bemanning av tekniker och ingenjörer. Han har även innan dess lång erfarenhet från branschen. Bland annat från Volvo, där han haft såväl chefs- som specialistroller inom inköp, logistik och affärsutveckling.

Utöver sin roll som senior rekryterare har Pär som produktägare för TNG Tech ansvarat för att lansera tech-erbjudandet på alla TNG:s kontor. Ett affärsområde som han, parallellt med sin nya tjänst, kommer fortsätta driva framåt.

– Efter att ha arbetat flera år inom TNG känns det som ett naturligt steg att gå vidare till en regionchefsroll. Vi har haft en fantastisk utveckling både inom företaget och regionen. Det känns därför både spännande och utvecklande att få ansvara för att driva enheten vidare inom fördomsfri rekrytering, säger Pär Johansson.

källa: TNG