Entreprenörer samlas i Örebro – är tidigare UF-elever

Ung Företagsamhet Örebro län står i år som värdar för eventet UF Alumni Weekend där 80 entreprenörer och tidigare UF-elever, nu medlemmar i Alumninätverket, mellan 20-25 år, samlas för en entreprenöriell helg den 13-15 september. Temat för helgen är ”Hållbart företagande ur både perspektiven miljö och socialt ansvarstagande”.

“Under helgen kommer alumnerna, som kommer från hela Sverige, gå en stadsvandring med stopp hos örebroföretag som Sitevision och Kinnarps för att få lära sig om företagens utveckling och verksamheter. På besöket hos Kinnarps kommer även Örebro-start up-företaget Transfer Galaxy vara med och hålla en presentation om tiden hittills i bolaget och visionerna framåt”, skriver arrangören.

Under helgen kommer även de unga entreprenörerna få arbeta med case från Ernst & Young Örebro, My office, Clarion hotell och ÖBO. I dessa case ställer företagen en frågeställning som deltagarna får arbeta med för att komma med input, lösningar, idéer och tankar om hur företagen ska arbeta vidare med frågan.