Flygkonkurs drabbar örebroresenärer

Researrangören Thomas Cooks konkurs drabbar nu resande till och från Örebro Airport. På morgonen avgår ett charterplan till Cypern från Örebro. De som bokat via Cookägda Ving kan inte åka med flyget söderut, enligt uppgift till Örebrokuriren. Planet till Cypern är nu försenat på grund av omlastning av bagage. Endast resenärer som bokat via TUI får åka med flighten till Larnaca.

Så här informerar Ving sina resenärer nu på måndagsmorgonen: “Thomas Cook Groups konkursansökan får till följd att samtliga Thomas Cook Airlines flyg ställs in. Om du har bokat en ut- eller hemresa med Thomas Cook Airlines Scandinavia är ditt flyg inställt. Du bör inte bege dig till flygplatsen. Du kan kontrollera vilket flygbolag du reser med på din biljett/bokningsbekräftelse.”

arkivbild

Läs mer på Vings hemsida:

https://www.ving.se/aktuellt

,