Här kan du se Depeche Mode i Örebro

Den universella kraften i musik tillsammans med emotionella historier, blandat med framträdanden från Depeche Modes rekordturné 2017/2018 – Global Spirit Tour – det är ingredienserna i dokumentären som går upp på biografer över hela världen under en enda kväll i höst, den 21 november. Filmen visas bland annat på Filmstaden i Örebro.

Depeche Mode inledde sin Global Spirit-turné under sommaren 2017 och kom att uppträda för mer än tre miljoner fans under hela 115 konserter världen över. Denna vackert illustrerade dokumentär, “Depeche Mode: SPIRITS in the Forest”, är regisserad av prisbelönte filmskaparen och kreatören Anton Corbijn som också samarbetat med bandet under många år. Filmen fångar energin och det performativa uttrycket i bandets framträdande från turnén tillsammans med en djupare inblick i hur deras musik och framträdanden påverkar deras fans liv.