Åtta studenter från Örebro tävlar i affärsjuridik

Den 16 oktober går startskottet för årets upplaga av Business Law Challenge, tävlingen där studenter från hela Sverige visar upp sina färdigheter i affärsjuridik. Åtta studenter från Örebro universitet har chans att ta sig hela vägen till finalen i Göteborg den 14 november och vinna första pris.

– Vi ser fram emot att möta alla talanger och förväntar oss en spännande och jämn kamp när våra kandidater möts vid förhandlingsborden. Alla deltagare kommer, oavsett hur det går i tävlingen, att få erfarenheter och kontakter som juristprogrammen inte kan erbjuda. Det kan bli en viktig språngbräda in i branschen, säger Johan Herrström, styrelseordförande i Advokatfirman Lindahl, som arrangerar tävlingen.

Studenter från Örebro universitet som tävlar i Business Law Challenge 2019:

Roni Hussain                     Josefine Johansson

Alexander Gallo               Oliver Nilsson

Anton Pilotti                     Martin Bomström

Christian Åkerstedt        Jesper Eng