Sissela Kyle till Örebro i februari – skämtar om sex, sprit och samtalstonen på nätet

I vår tar Sissela Kyle sin nya succéföreställning på turné. “Etta på listan!” hade nyligen premiär och höjdes till skyarna av både publik och kritiker. I höst spelas den i Stockholm och Göteborg. Den 15 februari kommer hon till Hjalmar Bergmanteatern.

– Jag skämtar och talar allvar om sånt jag funderat på, till exempel sex, sprit och samtalstonen på nätet, säger Sissela Kyle.

Sissela Kyle har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och har bland annat utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Nu är hon tillbaka med en ny soloföreställning. I “Etta på listan!”, berättar hon om sin besatthet av att göra listor, bjuder på sång, dans, en kavalkad av Göteborgshumor och andra ämnen som ligger henne varmt om hjärtat.

– Det övergripande temat är min känsla av tidlöshet och min gränslösa kärlek till festliga fruntimmer, säger Sissela Kyle.

På scenen medverkar även multimusikern Sara Niklasson, manus har Sissela Kyle skrivit tillsammans med Calle Norlén och för regi svarar Emma Bucht.