Circle K öppnar snabbladdare i Västhaga

Nu öppnar Circle K en ny korridor av supersnabbladdare mellan Stockholm och Oslo i samarbete med IONITY. Supersnabbladdarna, med effekt upp till 350 kW, finns på fyra stationer längs sträckan.

Circle K fortsätter satsningen på snabbladdning för elbilar och öppnar nu den andra korridoren för supersnabbladdning (High Power Charging). Den nya korridoren sträcker sig mellan Stockholm och Oslo och gör det möjligt att köra hela sträckan mellan de två huvudstäderna på el. Under 2019 och 2020 kommer mellan 25 och 30 stationer utrustas med supersnabbladdare från IONITY. Idag finns 10 stationer med i snitt 4 laddare per station som erbjuder supersnabbladdning med IONITY.

– Detta är den andra korridoren med supersnabbladdare från IONITY som vi öppnar. Vi fortsätter arbetet mot att bli störst i Sverige på snabbladdning och vår ambition är att ge våra kunder den bästa laddningsupplevelsen längs vägarna, säger Jenni Alterling, Senior Fuel Product Manager på Circle K Sverige.

Stationerna som erbjuder supersnabba IONITY-laddare på sträckan mellan Stockholm och Oslo är: Circle K Södertälje Verkstadsvägen, Circle K Enköping Salatullen, Circle K Örebro Västhaga, samt Circle K Karlstad Västra Infarten.

,