Då visas Lantisar på Bio Roxy

Filmen Lantisar är en del av projektet Kultur på Landsbygd som handlar om att det finns mycket kreativitet, skapande och framåtanda även på mindre orter. Under festivalen Kultur på Landsbygd hade filmen Galapremiär den 31 augusti och sågs av cirka 1 000 personer i Askersund. 
Filmen var även invigningsfilm på Live at Heart Film tidigare i höstas.

Visningarna på Bio Roxy är 8, 12, 14 november.

Filmen är producerad av Backa Studios AB i samarbete med Närkesbergsfilm AB. Regisserad av Malin Dahl – Backa Studios. Manus – Malin Dahl & Johnny Wernersson

Handling i korthet:
Madeleine som lever ett modernt liv i Stockholm kallas hem till sin pappa på landsbygden som hon sedan länge brutit kontakten med. Madeleines upplevelser under ett intensivt veckoslut ger henne en ny bild av en landsbygd, ett liv och människor hon för länge sen lämnat bakom sig. En film med sorg, glädje, förlåtelse och återupptäckt vänskap.

källa/ foto: Backa Studios AB