Örebros föreningsliv får 7,4 miljoner från Folkspel

Örebros föreningsliv får dela på 7 390 000 kronor i utdelning för sin försäljning av Bingolotter, Sverigelotten och andra Folkspelsprodukter under året. Det står klart sedan ideella Folkspel summerat överskottet från senaste verksamhetsårets försäljning. Den bästa försäljningen i Örebro står fotbollsföreningen Örebro SK Ungdom för, och de får därmed hela 602 000 kronor i utdelning. Örebro SK Ungdom är dessutom bland de tio föreningarna som sålt bäst i hela landet.

”Vi har sålt Bingolotter i många år och det vi får in på det är ett jätteviktigt tillskott för vår förenings verksamhet. För de pengarna har våra lag exempelvis finansierat cuper, träningsläger och andra roliga lagaktiviteter”, säger Sara Larsson Ullbrand, CRM- och kommunikationsansvarig på Örebro SK Ungdom.