Lill Lindfors firar 80 – konsert i Örebro i februari

En av Sveriges mest folkkära artister Lill Lindfors jubilerar 80 år med en ny turné runt om i landets större konsertlokaler ”Musik ska byggas utav glädje”. Låten med samma titel släpptes 1978 och är en av våra största låtar genom tiderna som föryngrat sig från år till år och ständigt hittat nya fans.

Med Lill Lindfors värme, generositet och humor har hon genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Lills framträdanden är präglade av frihet och lek, ödmjukhet och glädje, allt med en stark vilja till förnyelse. Turnépremiär blir det i Stockholm på Rival den 1 december och turnén gästar sju orter runt om i landets konsertlokaler med final den 8 februari i Nyköping. Den 5 februari spelar hon på konserthuset i Örebro.

Till turnén har Lill Lindfors samlat några av landets bästa musiker. Clas Crona, piano, Mats Norrefalk – gitarr, Johan Granström- bas, Johan Löfcranz – trummor. 

foto: Eva-Marie Rundqvist