Här öppnar Nelly.com mitt i Örebro

Den 20:e november slår ”Nelly.com Popout” upp dörrarna i centrala Örebro, namnvalet är en sammanslagning av “pop-up” och “outlet”. Den tillfälliga butiken kommer att vara öppen fram till slutet av januari 2020.

Valet av plats föll på Gallerian Vågen, där konceptet kommer ta plats på plan 3. Under öppningsdagen kommer det råda feststämning i butiken och örebroarna kommer kunna ta del av flertalet fördelaktiga erbjudanden. Sortimentet kommer att bestå av både Nelly.com egna varumärken, samt flertalet andra välkända märken och fyllas på löpande under perioden.

– Syftet med ”Nelly.com Popout” är att ge våra kunder möjligheten att uppleva Nelly.com fysiskt. Vi är en digital aktör, men vi vet att våra kunder uppskattar att prova våra kläder, vilket vi nu ger dem möjlighet till. Utöver det kommer vi att erbjuda riktigt bra priser, säger Tuss Odin Ekman, Head of Brand Nelly.com.

källa/ foto: Nelly.com press