Örebro Kammarkör sjunger in julen i TV4 – hinner med en konsert på hemmaplan

Örebro Kammarkör kommer sjunga i TV4 på julafton tillsammans med toppartister. – På grund av tv-inspelningen finns inte tid för tre julkonserter i S:t Nicolai kyrka i år. Men en har vi lyckats få till och vi gör med bland andra Bohuslän Big Band och stjärntenoren Joel Annmo, säger dirigent Fred Sjöberg.

På grund av högt publiktryck har Örebro kammarkör arrangerat hela tre julkonserter i S:t Nicolai kyrka de senaste sex åren. I år blir det alltså bara en, fredagen den 20 december klockan 19.00.

– Vi vet att det finns en hemmapublik som ser våra julkonserter som en omistlig del av advent och jul. Så vi har gjort allt vi kan, vridit och vänt på det mesta och på så sätt lyckats få till i alla fall en konsert, säger Fred Sjöberg.