Örebrobyrån Four PR får kanadensisk kund

Det Kanada-baserade företaget Descartes, global leverantör av lösningar inom ruttplanering, transportoptimering och tullhantering, väljer Four PR som sin strategiska PR-partner i Norden. Med Descartes som kund breddar Four PR ytterligare sin portfölj av internationella kunder.

Four PR, med kontor i Örebro, Karlstad och Stockholm, blir Descartes PR- och kommunikationspartner med fokus på verksamheterna i Sverige, Norge och Danmark. Four PR ska inom ramen för samarbetet arbeta med att utveckla Descartes medierelationer och företagets strategiska kommunikation.

– Det känns fantastiskt roligt att få Descartes som kund och vi ser verkligen fram emot att få dra igång arbetet med att stärka deras varumärke och öka kännedomen om företaget i Skandinavien. Vi har de senaste åren lyckats knyta till oss ett flertal större internationella kunder och med Descartes fortsätter vi på den inslagna resan, säger Fredrik Stengarn, delägare och senior PR-konsult på Four PR.

– Vi vill ta mer plats i Sverige, Norge och Danmark, inte minst medialt. Därför har vi sökt en byrå som tillsammans med oss kan öka trycket i vår kommunikation. Vi behövde dessutom hitta en PR-byrå som kan de skandinaviska länderna. Det ser vi att vi fått nu med valet av Four PR som vår PR-partner, säger Camilla Frisk, Marketing Specialist på Descartes i Norden.