Succé för Eztrads julshow – kör vidare i vår

I stort sett alla biljetter till Eztrads pågående julbord och show är redan sålda. Förra årets show sålde helt slut, och i år har man adderat ett liveband. Tack vare den stora efterfrågan har de beslutat att köra en show, utan julinslag, i vår.

– Det är över 6 000 biljetter som har blivit sålda och det känns förstås fantastiskt roligt. Vi har i år för första gången satsat på liveband i vår show och vi är väldigt stolta över att alla musiker i bandet är från Örebro och har gått på musikskolor i Örebro. I år har vi dessutom byggt ut både restaurangen och scenen, för att möta den stora efterfrågan, säger Erik Loön, vd på Eztrad.

“Tack vare att Showen “Best of Festival” varit så pass populär, har man valt att köra den även i vår. Mellan den 28 mars – 13 juni spelas showen – med trerätters middag och bubbel istället för julbord”, skriver nöjesarrangören.