Från Barbados till Örebro – då spelar Magnus Carlsson här

​Artisten Magnus Carlsson firar sin publik- och kritikerhyllade jubileumsshow ”Från Barbados till Gamla Stan” med en ny stor Sverigeturné. Våren inleds med premiär i Bollnäs i mars och avslutas i maj på Lisebergsteatern, Göteborg 2020. Den 5 april spelar han i Örebro.

”De två första säsongerna var en ren glädje för mig att göra. Jag är otroligt stolt över vad vi presterade med showen” säger Magnus och fortsätter, ”Min publik har gång på gång berättat för mig hur de efteråt gått hem från showen med ett leende – fyllda av energi och i ett glädjerus… Då var det inte svårt att bestämma sig: Jag bara MÅSTE köra ett varv till och ge alla den absolut bästa showen jag någonsin kan. Och det är precis det jag ska göra! Jag längtar redan”, avslutar Magnus Carlsson.

Det framgår inte av pressmeddelandet vilken lokal Magnus kommer till i Örebro.