Bordsservering på McDonalds i Västhaga från och med fredag

På fredag klockan 10:00 öppnar McDonald’s i Västhaga åter upp dörrarna efter en renovering. Restaurangen har tagits till en ny nivå genom ett nytt tillagnings- och beställningssystem som gör att burgare tillagas direkt vid beställningstillfället och gästerna erbjuds att få maten serverad direkt till bordet.

“Med ombyggda kök förändras sättet som maten på McDonald’s Västhaga tillagas. Med nya digitala beställningskiosker skickas en order automatiskt till kökets medarbetare som kan påbörja tillagningen direkt vid beställningen, och på så sätt kan maten serveras ännu fräschare. Det nya digitala systemet bidrar till en lugnare miljö och trevligare upplevelse på restaurangen. Det ger ännu godare mat och har också den positiva fördelen att minska matsvinnet med 20 procent, som idag är på redan låga 1,19 procent”, skriver företaget.

– Genom uppgraderingen av McDonald’s Västhaga kan vi fortsätta att ligga i framkant och behålla positionen som ledande inom restaurangbranschen. Det är en stor investering och vi är säkra på att den lägger grunden för en stabil utveckling framåt i Örebro, och att Örebroarna kommer att gilla den nya restaurangen, säger Magnus Pojen, franchisetagare McDonald’s Västhaga.

“Med de digitala beställningskioskerna kan gäster beställa sin mat och betala i lugn och ro, vilket också ger medarbetare mer tid till andra arbetsuppgifter. Den stora förändringen ligger i att medarbetare går från att laga mat i omgångar till att bereda varje burgare när den beställs, utan att varken service eller den korta väntetiden påverkas. På det sättet blir det enklare för medarbetare att ha hela ordern klar samtidigt”.