Då är Sune ensam hemma på konserthuset

Efter succéföreställningarna Sune – Kaos i Fredagsmyset och Sunes jul får vi återigen stifta bekantskap med Sveriges mest älskade familj, allas vår familjen Andersson, i familjeföreställningen Sune – Ensam Hemma. Turnén har premiär den 3 oktober i Malmö och kommer att spelas runt om i landet under hösten 2020. Den 17 oktober spelas två föreställningar på Örebro konserthus.

Denna gång får vi följa Sune och familjen i en rolig och spännande familjeföreställning om Sune som blir ensam hemma – eller blir han verkligen det? I Glimmerdagg smyger inte bara ensamma möjliga flickvänner runt, utan också en och annan tjuv.

Vilka som ska spela rollerna som Sune och de övriga familjemedlemmarna avslöjas i början på 2020.

Kort om Sune:
Sören Olssons & Anders Jacobssons karaktär Sune som sedan starten sålt fler än 5 miljoner böcker handlar om Sune Andersson som är en kille i skolåldern. Han bor i en tvåvåningsvilla med sin pappa Rudolf, mamma Karin, storasyster Anna och lillebror Håkan Bråkan.