Fredrik Lindström till Conventum den 18 januari

Efter utsålda säsonger på Scalateatern och Cirkus i Stockholm är det nu dags för Sverigeturné för Fredrik Lindströms hyllade “Mänskligheten”. Föreställningen som blir den första turnén för honom på många år. Fredag 17 januari är det turnépremiär i Gävle och dagen därpå kommer han till Conventum i Örebro. sedan väntar 30 föreställningar i landet fram till april.

“I Mänskligheten – Föreställningen om oss själva tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på den mänskliga faktorn?”, skriver arrangören.