Han är näste gäst på Länsteaterns scen

Örebro länsteaters samtalsshow “Konstnärligt talat” är en samtalsserie för dig som vill veta mer om hur en konstnärlig process kan se ut, eller för dig som helt enkelt är lite nyfiken på arbetet bakom kulisserna. Nästa tillfälle 24 Januari 19.00 är Johan Hilton gäst. Han är kritiker, krönikör och scenredaktör på Dagens Nyheter. Han är också författaren bakom böckerna No tears for queers och Monster i garderoben – en bok om Anthony Perkins och tiden som skapade Norman Bates.

”Johan är en av Sveriges mest erfarna teaterkritiker och kulturjournalist. Jag ser fram emot ett samtal om teaterkritik och hur man gör när man bedömer andras konstverk. Sen ser jag också fram emot att prata om Johans böcker och hur hans egna författarprocess ser ut. Jag tror det kan bli ett väldigt roligt samtal som kommer inspirera många” säger Rikard Lekander, konstnärlig ledare på Örebro länsteater som intervjuar kvällens gäst.