De startar nytt nätverk för Örebros kreativa näringar

Creative House startar ett nytt nätverk för marknadsförare, reklamare och andra som arbetar professionellt inom den kreativa näringen i Örebroregionen. En första träff sker den 12 februari. Bakom initiativet står Jörgen Vegraeus och Mikael Enmalm, som båda arbetar inom marknadsföring och gillar att samarbeta med andra i nätverksform.

– Det finns många duktiga frilansare och flera större reklambyråer i Örebro, men vi saknar en arena för nätverkande och samverkan. Därför vill vi skapa ett nätverk för den kreativa näringen, där vi kan lära känna varandra, utbilda oss och utveckla våra kompetenser. Den kreativa näringen är viktig för regionen. Vi behöver ett lättsamt tillfälle att träffas och se vad vi kan göra tillsammans i framtiden, säger Jörgen Vegraeus.

Inbjudningar har gått ut genom Facebook och information på den egna webbplatsen. Den första träffen sker i form av en avslappnad AW onsdagen den 12 februari på Creative House. Jörgen poängterar att det är upp till deltagarna vad de vill göra med nätverket.

– Jag hoppas att alla art directors, copywriters, projektledare, webbdesigners, illustratörer, content managers, formgivare, producenter, originalare, sociala medier-strateger, PR-människor, fotografer, kommunikatörer och marknadschefer, alla som arbetar professionellt med marknadsföring, tar chansen och kommer på vår första träff, säger Mikael Enmalm.