Premiär på Makeriet för humor-AW

På fredagen var det premiär för humor-AWn “Gott för dagen” på Makeriet. Det är trion Marie Kühler Flack, Amanda Flack och Peter Kjellström som tillsammans med kapellmästaren Stephan Berg bjuder på en riktigt lokal dagsaktuell mini-revy.

Under den knappa timmen föreställningen pågick så skojades det friskt med allt från uppmärksammade skyltar vid en krog till ljussättningen på slottets fasad. Landshövdingen, en centrumledare och en krönikör på en lokal tidning var några av karaktärerna som lyftes fram i rampljuset denna sena eftermiddag. Föreställningen drog igång vid femtiden och då var lokalen i stort sett fullsatt. Showen går i ett snabbt tempo med kostymbyten i stort sett inför öppen ridå. Revyveteranen Gunilla Åkesson var premiärens hemliga gäst uppe på den lilla scenen.

Om två veckor är det dags igen för en ny show, med helt nya nummer. Efter den här härliga premiären kan man lugnt säga att humor-AW är en succé och bör locka publiken till Makeriet under våren.