Musikalen Den Lilla Sjöjungfrun till Örebro nästa år

Nyligen fick örebroarna se den publikhyllade ”Robin Hood The Musical” på Conventum Arena. Nu meddelar Dröse&Norberg att även nästa stora produktion ”Den Lilla Sjöjungfrun”, som har premiär på Ericsson Globe Arena den 22 november, kommer till Örebro den 16 januari nästa år. Biljetterna till Örebro släpps i dag, torsdag den 6 februari.

– Det känns fantastiskt att få skapa en helt ny undervattensvärld och åter igen få bjuda in Örebro med omnejd till en nytänkande, spännande och underhållande musikal, säger Anna Norberg, producent på Dröse&Norberg.

– Det är en historia om omöjlig kärlek mellan två världar, fylld av äventyr, underhållande karaktärer med liv både under och ovan ytan. Det finns något för hela familjen, gammal som ung. Vi har dessutom fått mer än 400 ansökningar till våra pågående auditions så jag tror att intresset att få ge liv till just den här sagan är stort även bland artister runt om i landet, fortsätter Anna.