Då kommer bröderna Norbergs show till Örebro

Den 24 april besöks Örebro och Hjalmar Bergmanteatern av parodibröderna Emil och Daniel Norberg, när de sätter upp Nytt, gammalt och stulet – en blandning av nytt material, gamla favoriter, sketcher, musik och parodier. Dessutom kommer de bjuda på exklusivt material från 2020 års Melodifestivalenparodier, som endast kommer att visas under turnén.

— Det ska bli så himla roligt att komma till Örebro. Skönt folk och kanske ett besök i Gustavsvik, som ju vore grädden på moset efter att ha mött alla örebroare under showen. Vi tror att närkingar är allt annat än gnälliga. Och självklart ska vi även ta en selfie framför stadens stolthet. Inte Svampen, som Daniel trodde att jag pratade om, utan slottet förstås. Vi överväger faktiskt att bygga ett litet slott i skogen hemma i Uddevalla och behöver lite inspiration, säger Emil Norberg.

Foto: Robert Eldrim, Medljus