De är årets värdpar på Örebrogalan

Den 11 mars arrangeras Örebrogalan för tolfte året. “Galan går ut på att lyfta och fira framgångar som har gjorts inom bland annat näringsliv, kultur, idrott. Kvällen leds av ett värdpar med lokal förankring och Örebrokompaniet kan nu stolt presentera Jon Forsell och Malin Berg till det ärofyllda uppdraget”, skriver de i ett pressmeddelande.

Jon Forsell är en känd Örebroprofil med över 15 års erfarenhet som föreläsare, moderator och workshopledare. Med en bakgrund som beteendevetare och med rötterna inom underhållning så passar han som hand i handske för att leda årets galakväll. Till vardags driver han egna företaget Happy Bear AB.

-Ett jätteroligt uppdrag som jag ser mycket fram emot. Gala är alltid gala och jag ser fram emot att möta gästerna på Conventum i mars. Att jag dessutom får dela scen med Malin känns förstås extra spännande!

Malin Berg ingår i Örebro Länsteaters fasta ensemble sedan 1986 och är en av stadens mest hyllade scenpersonligheter. Malin har medverkat i många av de mest uppskattade produktionerna på teatern, och har belönats med Nerikes Allehandas kulturpris. Hon stod dessutom på scen som pristagare på Örebrogalan 2012 då hon tilldelades Örebro Kommuns Kulturpris.

– Jag är verkligen förväntansfull inför Örebrogalan 2020, det ska bli enormt roligt att få stå på scen i ett för mig lite annorlunda sammanhang. Jag och Jon ska verkligen ge vårt yttersta för att gästerna ska trivas i vårt sällskap den 11:e mars.

Lyssna gärna på Malins program i serien Örebropratarna från 2017: