Då spelar Good Harvest på Frimis

Good Harvest spelar på Frimis den 15 april. Hanna Enlöf och Ylva Eriksson skriver och framför vackert utformade låtar, levererade med fantastiska arrangemang, felfritt sammanvävda harmonier och enastående gitarrspel.

De har kallats musikaliska tvillingar och den musikaliska resan de började för fjorton år sedan har kulminerat i Good Harvest. I år fyller de båda tjugoåtta och firar att de spelat halva sina liv tillsammans.

Hösten 2016 släppte Good Harvest sin version av Joni Mitchells “Woodstock” i en livevideo som omedelbart blev viral på Facebook med miljoner visningar. Sedan dess har deras karriär varit hektisk och släppte sitt första kritikerrosade album, “In a Life and Place Like This” under våren 2017, följt av ständigt turnerande i Sverige och gjorde utvalda spelningar i både Europa och USA.