Här är vinnarna på City Örebros Branschfest – STÅ tog en dubbel

I går var det City Örebros Branschfest på Makeriet. Här är kvällens alla vinnare:

Årets butik är framgångsrik och lönsam med sortiment, utformning och service som uppskattas av kunderna. Priset har instiftats för att visa upp goda exempel på verksamheter i stadskärnan som i stark konkurrens arbetar kreativt och framgångsrikt med sitt butikskoncept. 

Vinnare Årets Butik 2019: Kiosk Skate Shop

Utmärkelsen Årets Fastighetsägare delas varje år ut till ett fastighetsbolag i city som under det gångna året visat på en bärkraftig affärsidé, kommersiell framgång, god kundkontakt och en förmåga att tänka utanför boxen, eller snarare fastighetsväggarna.

Årets Vinnare Årets Fastighetsägare 2019: Karaffen

Årets café eller restaurang är framgångsrik och lönsam med meny, service och atmosfär som uppskattas av kunderna. Priset har instiftats för att visa upp goda exempel på verksamheter i stadskärnan som i stark konkurrens arbetar kreativt och framgångsrikt med sitt koncept. 

Vinnare Årets Café och Restaurang 2019: STÅ – Pintxos & Vänner

Årets bästa bemötande ges till något av stadskärnans olika företag eller organisationer som har ett kundbemötande som även bidragit till företagets positiva utveckling. Priset har skapats för att lyfta fram goda föredömen inom branschen. 

Vinnare av Bästa Bemötande 2019: Fresh Food

Priset ”Årets Nykomling” delas ut till ett företag som startat eller övertagit ett företag i city under året och vars affärsidé bidrar till den positiva utvecklingen i Örebro

Vinnare Nykomling 2019:STÅ – Pintxos & Vänner