Pitchers i Örebro lanserar app – gäster beställer direkt från bordet

Pitcher´s i Örebro erbjuder gästerna att sköta restaurangbesöket själva med telefonen. Från och med i dag, onsdag den 25:e mars, så gäller nya riktlinjer och det är enbart tillåtet att servera gäster sittandes vid bordet. 

Pitcher´s i Örebro har tagit fram en app för att underlätta besöket och bidra med minskad trängsel i barer. Som besökare sköter du hela restaurangbesöket via telefonen och hela sällskapet kan i lugn och ro sitta kvar vid sitt bord.

– Vi tror detta kan vara en bra lösning för gästerna och våra medarbetare. Det är fortfarande vår trevliga personal som serverar men vi minskar onödig kontakt samtidigt som vi försöker att upprätthålla en god service, säger Daniel Welin, delägare LaWeKA-gruppen. 

Tjänsten som levereras av företaget Happy Order AB kommer att driftsättas per omgående och finns tillgänglig på samtliga sittplatser hos Pitcher´s i Örebro.