Här är Länsteaterns föreställningar som ställs in

“Med omtanke om publikens och medarbetarnas hälsa och i förhållande till Coronasituationen i Sverige och utvecklingen just nu har Örebro länsteater beslutat om att ställa in samtliga föreställningar av Rött och Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf?”, skriver Länsteatern i en information.

“Även Konstnärligt talat 29 mars, Klubb Bubbla 7 april och konserten med Britta Persson 1 maj ställs in. Vi har inget sjukdomsfall på teatern. Bakgrunden är fortsatt försiktighet och att teatern vill bidra till att hindra smittspridningen. Av omtanke för vår publik men också våra medarbetare. Vi följer noggrant utvecklingen och uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner. Alla med biljetter kommer att bli kontaktade för att få fortsatt information”.

“På grund av det stora publika intresset undersöker vi möjligheten att spela Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf? under nästa säsong”, skriver teatern avslutningsvis.