Chans för artister att uppträda live – fast online

Creative House och Kulturaktiebolaget har skapat en plattform för livemusik online. “Alla artister, trollkarlar, dansare, konstnärer med flera uppmanas nu att höra av sig till See Us LIVE. Målsättningen är  få alla olika musikstilar och kulturformer att göra olika streamade sessions 30-45 minuter långa via den digitala plattformen Seeuslive”, skriver initiativtagarna.

Först ut är Idol-Freddie nu på Långfredagen.

Via Swish kan tittarna betala för underhållningen. 

-Detta är ett unikt samarbete mellan olika aktörer inom musikbranchen i Örebro.Vi visar med detta att samverkan är detbästa sättet att hitta nya vägar framåt i denna turbulenta tid. SeeUsLive är ett direktresultat av det redan pågående Musikscen Örebro nätverket och vi är jätteglada att kunna presentera detta konkreta initiativ, säger Niclas Molinder

Pengarna som kommer in delas 50/50 mellan artister och produktion. 

,