Nu blir det andra bullar för Dans-Tobias – tävlar i Hela kändis-Sverige bakar

För första gången någonsin tävlar kändisarna i par och tillsammans utsätts de för kreativa och tuffa bakutmaningar. Det par som kammar hem tävlingen vinner inte bara titeln årets kändis-hemmabagare 2020, utan även 50 000 kronor som de får skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

– Det är en ära för mig att få vara med i årets säsong tillsammans med min partner Tobias, han är underbar i allt – hans humor och ödmjukhet gav en enorm kärlek till vårt lag. Synd bara att han inte var lika kunnig med mjöl och jäst som han är med vals och quickstep, säger artisten Lars-Åke Wilhelmsson, som tävlar med dansanta Tobias Karlsson som tillsammans bildar Glamourparet.

Förutom Glamourparet tävlar även Fotbollsfamiljen som består av fotbollsspelaren Anton Hysén och hans mamma, realityprofilen Helena Hysén.

Kärleksparet utgörs av artisten Tess Merkel och hennes make, skådespelaren Kenny Solomons.Vännerna och journalisterna Sanna Lundell och Ann Söderlund bildar laget Supermorsorna.

OS-medaljörerna och längdskidåkarna Anders Södergren och Ida Ingemarsdotter bildar tillsammans Skidlaget.Kändisarna sätts verkligen på prov när den stenhårda juryn som består av kakdrottningen Birgitta Rasmusson och den berömda bagaren Johan Sörberg bedömer alltifrån spröda småkakor till perfekt spritsade tårtor.

Programleder gör Tina Nordström tillsammans med Johan Östling.

– Det är inte bara svåra bakutmaningar som kändisarna utsätts för i årets säsong. Även deras samarbetsförmåga sätts på prov när de för första gången går in i tävlingen tillsammans med en partner. En utmaning eller trygghet? – Det återstår att se, säger Sara Johansson, exekutiv producent, TV4.Den sjunde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar sänds i fem delar och har säsongspremiär tisdagen den 28 april klockan 20:00 på TV4, TV4 Play och C More.

Foto: Eric Josjö/TV4

Lyssna gärna på Tobias program i serien Örebropratarna. Här från 2017:

https://www.orebropratarna.se/orebropratarna-2017/