Johanna Lidman in i ledningsgruppen på Four PR

Four PR:s Johanna Lidman har jobbat som PR-konsult på byrån sedan våren 2016. Nu tar hon klivet in som Junior Partner och tar också plats i byråns ledningsgrupp med ansvar för försäljning.

PR- och kommunikationsbyrån Four PR grundades 2010 och har sedan starten tagit kliv framåt med både ökad omsättning och utökade kommunikationsuppdrag på nationell och internationell nivå. Med från starten är Fredrik Stengarn och Martin Ruist, båda grundare och seniora PR-konsulter på Four PR. De båda får nu sällskap i ägarledet av PR-konsulten Johanna Lidman, som anslöt till Four PR våren 2016.

– Johanna har utvecklats från dag ett och tagit stora kliv både i rollen som konsult men också i sitt bidrag till byråns utveckling i stort. På bara fyra år har hon alltså gått från junior PR-konsult till delägare – det är rätt häftigt, säger Fredrik Stengarn, Senior Partner på Four PR. Det känns helt rätt att erbjuda henne ett delägarskap, och vi är mycket glada att hon valde att tacka ja till erbjudandet.

Johanna Lidman ser positivt på delägarskapet och byråns framtid:

– Det känns väldigt smickrande att bli erbjuden ett delägarskap i företaget. Jag är laddad och förväntansfull inför hur vi ska ta byrån till nästa nivå. Från dag ett har jag fått möjlighet att ta stor plats och vara med och bestämma och påverka byråns utveckling, något jag är väldigt tacksam för och har växt tillsammans med. Med den kompetens och erfarenhet som finns inom företaget så känns framtiden väldigt lovande.

Lidman tar också plats i ledningsgruppen med ansvar för försäljning.

– Vi är fortfarande en ”liten byrå” men med stora ambitioner. Vi vill växa och då kräver det att vi växlar upp i försäljningsarbetet med hjälp av en utpekad ansvarig för försäljning, ett uppdrag som vi ser kommer passa Johanna. Alla konsulter har fortsatt i uppdrag att sälja in nya uppdrag, men Johanna kommer framöver att hålla ihop arbetet och driva på oss andra i säljet. Detta frigör tid för både mig och Fredrik, tid som vi kan lägga på andra delar som gynnar byråns fortsatta utveckling och tillväxt, säger Martin Ruist, Senior Partner och vd på Four PR.

Ruist och Stengarn är fortsatt byråns majoritetsägare (Senior Partners).

PR- och kommunikationsbyrån Four PR grundades 2010 och har sitt säte i Örebro, samt närvaro i Stockholm och i Karlstad. 

källa/ foto: Four PR