Handelskammaren genomför sitt frukostmöte med näringslivet online

Fredagen den 24 april 2020 genomför Handelskammaren Mälardalen Örebros största frukostmöte, Promotionmorgon, online via Facebook. Mötet flyttas förstås från Club 700 på Conventum på grund av coronasituationen.

– Vanligtvis träffas vi sista fredagen i varje månad på Club 700, men den här gången blir det ett digitalt möte som är öppet för alla. Det är första gången på mer än 30 år som vi inte ses öga mot öga, säger Handelskammarens projektledare Mia Järliden.

Promotionmorgon samlar varje gång fler än 200 personer från länets näringsliv och bjuder på omvärldsbevakning med intressanta och högaktuella gäster. På fredag är Sweco morgonvärd och temat är förstås “Efter corona – full fart i klimatarbetet!”.

Man tar också tempen på hur näringslivet i Örebro mår just idag tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Kenneth Handberg, Göran Dahlén näringslivsdirektör på Örebro kommun och Handelskammarens vd, Jenny Emerén.

Dessutom berättar hotelldirektör Annica Lindqvist och försäljningschef Linda Andersson från Elite Stora hotellet hur de har gått från en vardag med kontroll till kreativa lösningar i en enormt påfrestande situation. Och Handelskammarens Mia Järliden, som är projektledare för UTSIKT 2020, berättar om flytten av framtidskonferensen till 2021 och hur den påverkar innehållet i programmet.

källa: Handelskammaren Mälardalen