Fredrik Lindström funderar över mänskligheten – till Örebro i höst

Efter vårens Sverigeturné är det nu klart att det blir en höst för Fredrik Lindströms “Mänskligheten”. Föreställningen har gått för fulla hus i landet och hyllats av kritiker. -Jag är mer taggad än jag någonsin varit. Ingenting är självklart längre, bara att få spela en föreställning känns som en dröm i det här läget, hälsar Fredrik Lindström

I ”Mänskligheten” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”? 

– Vem längtar inte efter att få komma ut när pandemin lättar! Jag vill turnera, jag vill gigga i Kalmar, Linköping och Uddevalla, jag vill gå på lokala haken efter giget och lära mig nya dialektord, säger Fredrik Lindström.

Han kommer till Örebro och Hjalmar Bergman-teatern den 14 november.