Four PR med i nätverk för att skicka ut pressmeddelanden

PR-nätverket Enterie lanserar en helt ny tjänst för att skicka ut pressmeddelanden till journalister och influerare i Europa och USA. Örebrobyrån Four PR är en av 14 PR-byråer som ingår i nätverket, som nu kommer kunna erbjuda tjänsten till sina nationella kunder.

Enterie, som är ett nätverk av oberoende byråer inom PR, media, marknadsföring och design, har tagit fram den nya plattform EnterieGO för distribution av företagsnyheter till journalister och influerare. Tack vare samarbetet genom Enterie finns plattformen tillgänglig i 14 länder i Europa och USA. Tjänsten är enkel att använda och är uppbyggd som en webbshop.

Tjänsten är utformad för att tillgodose behoven hos varumärken som inte har kapacitet eller budgetar för långvariga eller löpande PR-aktiviteter, men som kanske ibland måste meddela något viktigt eller rikta sig mot en specifik, lokal marknad.

PR- och kommunikationsbyrån Four PR, som gick med i nätverket 2018, ser mycket positivt på Enteries utökade erbjudande:

– Vi har länge varit starka i att hjälpa utländska företag med kommunikation i Sverige och Skandinavien, inte minst med vårt eget nätverk Northern PR Network. Med Enteries nya plattform kan vi hjälpa nya grupper av organisationer, som bara är ute efter punktinsatser i ett eller flera länder. Det är alltid kul att kunna lansera nytt, särskilt nu i corona-tider, och den här tjänsten passar extra bra just nu, säger Martin Ruist, vd på Four PR.