Här är artisterna som spelar på äldreboenden – utekonserter nu i veckan

Under vecka 21 spelas ett antal konserter på några av Örebros vård- och omsorgsboenden. I och med pågående pandemi kommer artisterna till publiken för en utespelning, istället för att de boende, som är riskgruppen, ska ta sig ut till offentliga miljöer för en konsert.

Studiefrämjandet tillsammans med Kultur för seniorer, samordnar aktiviteterna där man beviljats bidrag från Kulturrådet. Tanken är att främja kulturupplevelser och bidra till en meningsfull vardag för de äldre.

Tisdag 19 maj
Kl. 14.00 Elgströmska huset, Mellringevägen 106, Linda Marie
Kl. 15.15 Karslundsgården, Gäddestavägen 2, Mary Mi

Onsdag 20 maj
Kl. 11.00 Askenäs, Smedjevägen 8 Odensbacken, Linda Marie
Kl. 14.00 Klosterbacken, Ribbingsgatan 10-12, Mary Mi
Kl. 15.15 Rynningeviken, Hindergårdsgatan 41, Eva Eastwood

Fredag 22 maj
Kl. 11.00 Vintrosahemmet, Dalstadsvägen 2, Eva Eastwood