Länsteatern ger utomhusföreställningar för äldre

I en prövande tid för hela samhället och i synnerhet äldre personer bjuder Örebro länsteater äldreboenden i länet på ett sångprogram. Linus Lindman och Per Fritz kommer till boendena och framför texter och musik ur Kristina Lugns pjäs ”Gråt inte mer, Cecilia. Och inte du heller, Ursula.” som spelades på Örebro Teater under hösten 2019 i regi av Jörgen Dahlqvist.

Föreställningens musik är skapad av Niko Röhlcke (Weeping willows) och på scen i denna countrymusikalmonolog stod Linus Lindman tillsammans med musikern Per Fritz. Nu åker de två sistnämnda ut till äldreboenden i Örebro län för att bjuda på välbehövlig scenkonst i tider av isolering.


Föreställningarna genomförs med stöd från Länsgården

Datum

29 maj 10.00 Klosterbacken
2 juni 11.00 & 14.00 Skebäcksgården

foto: Länsteatern/ Kicki Nilsson ICON Photography