Hon är årets företagare i Örebro

Idag utsågs Årets Företagare Örebro. Vinnare 2020 är Lina Ivarsson som driver företaget Palina AB  Lina kommer att representera Örebro i länsfinalen som går av stapeln den 26 augusti. 

Där kommer hon att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Örebro län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.   För att kunna bli Årets Företagare måste man uppfylla ett antal kriterier. 

Motiveringen lyder:   “Vid framställningen av hudvård så fanns det aldrig något annat alternativ för henne än att göra något unikt, i det här fallet var det att välja alla fem aktiva ingredienserna, där andra varumärken som bryr sig mest om prislappen väljer en eller två. Hennes mål var att göra något som verkligen fungerar! Utan kompromisser! Det är med stolthet och glädje som vi härmed utser företagaren, entreprenören Lina Ivarsson till Årets Företagare Örebro 2020”.

På bilden ses Peter Sundkvist, bankchef Swedbank Örebro län, Lina Ivarsson, VD Palina AB, Hanna Jonasson, Regionchef Örebro län &Värmland.

foto: Företagarna Örebro