Konstnären Anni Thorn ställer ut i nedlagd skoaffär

I samarbete med City Örebro och Asplunds Fastigheter kommer Anni Thorn gästa Örebro med en utställning. “Anni Thorn som är en före detta teaterstuderande Karropilt ser Örebro som en grogrund till hennes konstnärliga karriär. Boende i Norrlands inland diktar hon naturens oändliga skönhet i hennes konst ofta med fjället som förgrund”, skriver arrangören.

– Det är en ära att få ställa ut min konst i Örebro, en kulturstad av högsta klass. Det är fantastiskt att få komma hem till den stad som fostrade mig in i kulturlivet, säger Anni Thorn.

– När vi fick höra att Anni var intresserad av att ställa ut i Örebro tog vi självklart kontakt med en av våra fantastiska fastighetsägare som har en lämplig tom lokal att låna ut. Kultur är extra viktigt i oroliga tider och att under några dagar ge örebroarna möjlighet att ta del av Annis konst är en unik möjlighet som vi inte ville missa, säger Stina Storm VD på City Örebro.

– Självklart hjälper vi till att låna ut en av våra lokaler mitt i city när vi har möjlighet, säger Oskar Evertsson, VD Asplunds fastigheter.

Datum och plats: Utställningen visas mellan 26 juni-28 juni på Drottninggatan 21 (f.d. Nilssons Skobutik).