Öbo ger ekonomiskt stöd till Live at Heart, ÖSK och KIF Örebro

“Örebrobostäder skänker 400 000 kronor till vårt damlag i fotboll, KIF Örebro. Vi örebroare är väldigt stolta över vårt skickliga damlag som sätter Örebro på kartan. Vi skänker även 350 000 kronor till ÖSK fotboll. ÖSK är laget i örebroarnas hjärta, en viktig pusselbit för en attraktiv stad.Vi ger även ett bidrag på 204 000 kronor till Live at Heart. Vilket annat evenemang får örebroarna att tillbringa två veckor ute på stan för att lyssna på livemusik. Ett unikt koncept som örebroarna älskar”, skriver bostadsbolaget i en information.

– Idrott, kultur och nöje har en viktig roll i vårt samhälle. Det engagerar oss, underhåller oss, skapar möten och gemenskap. Vårt Örebro skulle inte vara detsamma utan våra lag och våra evenemang. För att vi ska ha kvar dessa kvaliteter i vår stad även efter pandemin har ÖBO beslutat att skänka motsvarande summa, som vi fått i statligt stöd, till KIF, ÖSK och Live at Heart, säger Ulf Rohlén.

, ,