Här är sommarens Örebropratare – hela listan

I dag avslöjas vilka tio personer som är årets Örebropratare. Med start den 6 juli läggs programmen ut för lyssning, det sker bland annat här på Örebrokuriren, på Jenneboradios hemsida och på Örebropratarna.se. Producenterna Tomas Jennebo och K-G Ekblom har även i år fått ihop en spännande mix med personer som på något sätt har en koppling till Örebro.

Programmen är cirka en timme långa och fyllda med berättelser och musik.

-Sedan premiären 2016 har 50 personer örebropratat – och nu fylls den listan på med ytterligare tio intressant historier, säger K-G Ekblom.

-Jag borde ju inte vara förvånad längre, nu när vi är inne på vår sjätte säsong men de här berättelserna rymmer så mycket. Mycket mer än vad man kanske tror när man bara ser namnet på den som är med. Många av personerna är ju kända av en bredare allmänhet men jag vågar påstå att så här nära och naket, har vi nog aldrig mött dem förut. Och fler än en gång har jag faktiskt blivit tvungen att torka bort tårar ur ögonvrån under årets inspelningar, berättar Tomas Jennebo.

Här är hela listan:

6 juli Anna Jansson, 7 juli Björn Sundin, 8 juli Anna Bergendahl, 9 juli Filip Nyängen, 10 juli Annika Grälls, 


13 juli Johan Schnürer, 14 juli Siva Arfif, 15 juli Kalle Selander, 16 juli Emelia Fahlin, 17 juli Richard Kennett.

https://www.orebropratarna.se