VentPartner blir en del av börsnoterade Instalco – en av Nordens ledande installationsföretag

Örebroföretaget VentPartner-koncernen blir en del av börsnoterade Instalco, en av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri. Instalco förvärvar samtliga aktier i VentPartner i Sverige AB, med tillhörande dotterbolag. Tillträde skedde den 1 juli i år.

Ett av Nordens ledande installationsföretag, Instalco, förvärvar nu VentPartner i Sverige AB. Instalco består av en sammanhållen grupp av företag med stark lokal förankring, specialiserad kunskap och lång erfarenhet i branschen. Företaget utför installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland.

– Det här betyder att vi blir ännu starkare. Vi har alltid strävat efter att vara det självklara valet som samarbetspartner när det gäller inomhusklimat och nu tar VentPartner nästa steg i vår resa tillsammans med Instalco. Vi ser nu fram emot att bli en del av Instalco och tillsammans med dess dotterbolag kunna utveckla gemensamma affärer, säger Ulf Bergquist, koncernchef och affärsutvecklare på VentPartner.