Prata musik med Moneybrother på digital Live at Heart

Det blir ingen vanlig Live at Heart i år på grund av pandemin. Men man kommer ändå att genomföra festivalen i ett mindre, digitalt format. Mellan 2-5 september kommer arrangören att presentera massa livemusik, den årliga filmfestivalen, seminarier och föreläsningar.

– Live at Heart är en viktig festival för musiker och publik. I Örebro, Sverige och världen och vi är mycket glada att vi lyckas genomföra den även det här besynnerliga året 2020. Tillsammans kan vi ta oss igenom det och Tillsammans ser vi fram mot 2021, säger Åke Lundström, VD på Live at Heart.

“I samarbete med Studieförbundet Bilda kan vi nu presentera artisterna för det uppskattade konceptet diaserter, som är en kombination av dialog och konsert som leds av Magnus Sundell, journalist och programproducent på Studieförbundet Bilda”, skriver arrangören.

Årets Diaserter:
Moneybrother
Slowgold
Loney Dear