Succé för konserter i “trädgårdsformat” – 10 000 bokade biljetter

Det som i skuggan av coronapandemin började som en mindre företeelse har nu vuxit till en folkrörelse. Drygt 200 konserter, standupkvällar och magishower är bokade runtom i hela landet och TrädgårdsLive går emot 10 000 bokade biljetter i sommar. Fler än 50 artister har anslutit sig till initiativet, skriver arrangören Ki Sandholm.

”Våra artister hade en fullbokad vår och sommar, sen kom coronapandemin och vi fick ställa in allt. Men sen ställde vi om och tillsammans har vi nu skapat en stor glädjefestival som pågår runtom i hela landet berättar Ki Sandholm som är VD på Kulturaktiebolaget och en av grundarna till TrädgårdsLive.”

Kulturaktiebolaget är ett företag som utgår från Örebro. Där har man sitt ”kontor” dagtid inne på en musik- och pintxosrestaurang som heter STÅ. Man har gått från en tom mejlkorg och inställd sommar till över hundra nya förfrågningar varje dag. En anställd har blivit tre.

Hitta en spelning nära dig:

https://www.kulturaktiebolaget.se/evenemang/tradgardslive#live