Lina är Årets företagare i länet – Vilhelm är Årets unga företagare

Lina Ivarsson, Palina AB utsedd till Årets Företagare i Örebro län 2020 och Vilhelm Hanzén, Gul PR AB, Årets Unga Företagare i Örebro län 2020.

Under trevliga former på slottet i Örebro, utsågs idag Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Örebro län 2020. Företagarnas regionchef Hanna Jonasson och landshövding Maria Larsson delade ut priset till vinnarna;

Motiveringen Årets Företagare:

Årets företagare i Örebro län 2020 bryter med svenskt supermaterial ny mark som nu erövrar marknaden. Personens ovilja att kompromissa omvandlas till viljan att göra det som är bra på alla parametrar. Frustrationen hos vinnaren skapar en sällan skådad kreativitet, och stora framgångar därtill.  Det här är hudnära innovationskraft – eller ska vi kalla det för innovationsprowder?

Motiveringen Årets Unga Företagare:

Årets unga företagare i Örebro län 2020 är en entreprenörssjäl med stor kärlek till sin hemkommun. Personen vågar prova, vågar satsa och tänker nytt och stort, och det har lagt grunden till ett lönsamt företag fyllt av kreativitet. Årets vinnare är en ödmjuk person med stort engagemang och genom det här priset vill juryn ge ett kvitto på att det han gör fungerar riktigt riktigt bra!