70 artister spelar “digitalt” på Live at Heart – streamas i två kanaler

Live at Heart som arrangeras mellan den 2-5:e september i Örebro blir under de nuvarande omständigheterna helt digital. Festivalen kommer att streamas genom två olika kanaler och kommer att innehålla 70 artister. Det kommer att varvas akter som livestreamas från Kulturhusets stora scen och spelningar som artister har förinspelat, då de inte kan ta sig till Örebro på grund av covid-19.

– Vi har fokuserat på att kunna göra en förstklassig produktion för alla band som kommer till oss på Kulturhuset för att livestreamas. Det är också fantastiskt roligt att få med så många artister från andra delar av världen, som efter bästa förmåga har förproducerat shower för vår festival. Med detta stora startfält av band som under fyra dagar fyller vår tablå, är vi en av Sveriges största streamingfestivaler, säger Magnus Tunmats, Festivalgeneral på Live at Heart .