Julbordet på Frimis byts mot 4-rättersmeny – show med Janssons Frestelser

Frimis Salonger kommer under november och december att erbjuda julmiddag med showbandet Janssons Frestelser.

“Vi kommer i år att ta bort det klassiska julbordet till förmån för en riktigt fin 4-rätters julmeny med bordsservering. Ni sitter på era platser och avnjuter en välkomponerad middag i julens tecken, samtidigt som vi eliminerar köbildning och trängsel”, skriver Frimis och fortsätter:

“Janssons Frestelser har i många år levererat uppskattade julshower runt om i Sverige. För tredje året i rad kommer Janssons Frestelser till Frimis Salonger, även detta år med en helt ny julshow. Med showen ”Glitter & Glamour” kommer Janssons Frestelser, som detta år 20-årsjubilerar, erbjuda en stjärnsprakande show med det bästa av nationella och internationella superhits, självklart blandat med klassiska julstunder”.

,